O nama

ABIT d.o.o. je privatna tvrtka osnovana u Varaždinu 1993. godine. Specijalizirala se za razvoj bankarskih informacijskih sustava te za pružanje IT podrške kreditno financijskim organizacijama.
Trenutna verzija aplikacije Bassx3 podržava sve core funkcionalnosti banke (platni promet, depoziti, krediti, šaltersko poslovanje, glavna knjiga, URA, IRA, registar osiguranja, riznica, akreditivi, garancije, itd.), kao i bankarske servise tipa internet bankarstvo, mobilno bankarstvo, kartično poslovanje, itd. Cijeli transakcijski sustav, koji čini analitiku banke, skuplja se u sintetiku banke unutar rješenja poslovne inteligencije koja služi za regulatorno izvještavanje, menadžerska izvješća, analizu podataka, simulacije, skladištenje podataka, izradu podatkovnih kocki, itd.
U suradnji sa Fakultetom organizacije i informatike iz Varaždina, a unutar EU projekta Eureka razvili smo open source rješenje, EMC koje se sastoji od upravljanja dokumentima i poslovnim procesima. Dodatno sa istim fakultetom razvili smo sigurnosnu platformu za mobilna i web rješenja, ABIT - Mobile Banking Authentication Infrastructure.
Kao dugogodišnji IBM Business Partner, ABIT ima mnogo iskustva u isporuci i održavanju IBM relacijskih baza podataka (db2 i informix) i srodnih alata.
ABIT je također dugogodišnji poslovni partner sa SYBASE Inc. na poslovima skladištenja podataka i poslovne inteligencije.

Zašto odabrati nas ?

Naša znanja

icon baze podataka: informix, db2, mysql, postgres, Oracle, MS SQL, IQ

icon WebSphere okruženje (WAS, IBM MQ)

icon IBM Content Management

icon Open source (glassfish, tomee, hibernate, payara, ...)

icon Java EE 8 - EJB 3.1, JPA, CDI , JAAS, JMS, JTA

icon Jasper reports

icon Web tehnologije (JSF2, XHTML, Facelets, Richfaces, Primefaces, JS, ...)

icon Android - java

icon iOS - SWIFT

Naši alati

icon IBM Rational Developer

icon IBM Content Manager

icon Git

icon Bugzilla

icon Intalio

icon Alfresco

icon Microsoft BI platforma

icon IntelliJ IDEA

icon Netbeans

icon Eclipse

icon Android Studio

icon XCode

icon Maven

icon Nexus

icon Jenkins

icon Power Designer

icon DbVisualizer

icon IReport

icon MQ Explorer

icon Apache Directory Studio

icon putty

Organizacija