Strategija

Kako bi ostvarivali stalni napredak društva i njegovu transformaciju u društvo koje će biti sposobno dostići zadane ciljeve, definirali smo slijedeće strateške smjernice:

icon Razviti prepoznatljiva, kvalitetna i inovativna IT rješenja te kontinuirano razvijati portfolio proizvoda i usluga kao cjelovit odgovor na poslovne potrebe naših korisnika i tržišta u cjelini.

icon Stalnim ulaganjem u znanje zaposlenih poticati inovativnost i efikasnost u razvoju vrhunskih IT rješenja i profilirati se kao tvrtka temeljena na znanju. Dobrom motivacijom i razvojem dobrih međuljudskih odnosa poticati dobrobit svih članova tima te tako zadržati postojeće i privući nove kvalitetne zaposlenike.

icon Proaktivnim tržišnim nastupom jačati u postojećoj vertikali korisnika, širiti se na ostale tržišne vertikale te jačati regionalnu prisutnost.

icon Sustavno razvijati prodaju proizvoda i usluga kao temelj stalnog povećanja prihoda. Razvojem organizacije i poslovnih procesa te povećanjem efikasnosti uporabe raspoloživih resursa povećavati učinkovitost i profitabilnost poslovanja.